Søk hos Faane

torsdag 16. september 2010

når unnskyldninger ikke holder

Senterpartiet, Liv Signe Navarsete og Terje Riis-Johansen kjemper for sitt politiske liv, omdømme og ettermæle. Og standard-svaret som gjentas til det kjedsommelige er; "I ettertid ser vi at vi burde....."

Men det holder ikke!

-I ettertid ser jeg at prosessen kunne vært gjort annerledes, sa Terje Riis-Johansen når han gjorde rettrett i Monstermast-saken.

-I ettertid ser jeg at jeg ikke burde tatt imot armbåndet, sa Liv-Signe Navarsete da det ble avslørt at hun hadde tatt imot et armbånd fra Aker.

-I ettertid ser jeg at jeg ikke burde tatt mot gudmorgaven, sa Magnhild Meltveit Kleppa da det ble avslørt at hun også hadde mottatt armbånd for å kaste champagne.

-I ettertid ser vi at vi ikke burde ha tatt imot støtten, sa generalsekretæren i SP da det ble avslørt at de hadde mottatt ulovlig støtte fra Troms Kraft og Eidsiva Energi.

-I ettertid burde vi ikke ha gitt pengestøtte til Senterpartiet, sier styreleder og tidligere partileder i SP Odd Roger Enoksen i Troms Kraft etter at det ble avslørt ulovlig partistøtte til SP.

Og Terje Riis-Johansen han tilbakeviser å ha gjort noe galt i det hele tatt.

Hva med om Senterpartiet starter å tenke FØR de gjør noe ulovlig? Hadde kanskje ikke DET vært en idè??? Hvordan kan de be om tillit, når de gang på gang viser at de ikke er i stand til å gjøre fornuftige vurderinger før de ble avslørt?

Nei slike unnskyldninger holder rett og slett ikke!
For INGEN andre i dette landet kan begå lovbrudd, for deretter å slippe konsekvenser ved å si at man "I ettertid burde jeg forstått".


Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Nå må vi bli kvitt kommunistpartiet fortest mulig.
    ERIK

    SvarSlett
  2. Dette partiet for våre statsansatte bønder ser ut til å nærme seg døden, heldigvis. Men problemet slutter ikke der. Alle partier som sitter i posisjon vil ha sine svin på skogen, dvs. at de mottar støtte fra interessegrupper. Aps støtte fra LO er et eksempel, men langt fra det eneste.

    SvarSlett