Søk hos Faane

mandag 21. november 2011

Akademisk interesse

Heikki Holmaas og Audun Lysbakken kjemper om SV-medlemmenes gunst for å overta ledervervet etter Kristin Halvorsen. De to fremstår som siamesiske tvillinger som det må akademisk lupe til for å skille.

Unge, veltalende, sosialt engasjerte, sympatiske, idealistiske, bergensere og menn som de begge er, er det vel kun av akademisk interesse for de med en sær SV-fetish å finne noen spesiell forskjell på dem. Mulig Lysbakken har hatt en litt mer radikal politisk ungdom enn Holmaas, men det kan knapt tillegges avgjørende betydning.

Det som ville vært interessant, er å høre mer om deres planer for å få SV ut av den hengemyra partiet befinner seg i så lenge de lever bastet og bundet i Arbeiderpartiets regjerings-skygge. Men heller ikke her skiller de seg ut verken fra hverandre eller den rådende linja i partiet.

Begge er født og oppvokst i Kristin Halvorsens SV, og med det rødgrønne samarbeidet som ledestjerne. Det er derfor ingen grunn til å anta annet enn at dette blir business as usual - uansett Audun eller Heikki

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar